Tom Dixon

No products found

Over Tom Dixon

In 2002 werd het luxe Britse designlabel Tom Dixon opgericht met het oog op continue innovatie en het laten herleven van de Britse meubelindustrie. Met authentieke Britse ontwerpen slaagt Tom Dixon hier erg goed in. Elk jaar lanceert Tom Dixon nieuwe collecties, welke worden geshowd op beurzen in Milaan, London en Parijs.

Tom Dixon is een internationaal bedrijf met vestigingen in meer dan zestig landen. Sterker nog, Tom Dixon is terug te vinden in meer dan 90 landen in totaal. Door het diverse aanbod in producten zul je altijd wel iets fascinerends vinden tussen de vele collecties. Door specialisaties in zowel meubels en accessoires als in verlichting kun je Tom Dixon vinden in allerlei wereldsteden. Denk bijvoorbeeld aan London en Milaan, maar ook Hong Kong, New York, en Tokio.

Het luxe designlabel Tom Dixon houdt zich ook erg bewust bezig met het gebruik van de juiste materialen. Koper heeft bijvoorbeeld een erg lange en rijke geschiedenis en heeft veel betekend voor de mens. Dit heeft ertoe geleid dat Tom Dixon veel van zijn verlichting en accessoires ontwerpt met koper. Daarnaast wordt roestvrij staal ook erg veel gebruikt omdat het sterke en duurzame producten creëert die lang mee gaan. Tot slot speelt steen ook een belangrijke rol in Tom Dixon designs.

Mis geen enkele aanbieding of actie.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* We'll never share your email with anyone else.
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bank transfer SOFORT Banking Maestro Giropay Invoice
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
Filters
Price
Sort