Umage

No products found

Over Umage

Umage is een Deens woord voor ‘moeite doen’. Dat is precies wat Umage al sinds 2008 doet door hoogwaardige kwaliteit te combineren met duurzame materialen en betaalbaarheid. Zo laat Umage tevens zien dat ze geven om het milieu. Al sinds 2008 houden Jacob Nannestad Hansen en Soren Ravn Christensen zich bezig met het ontwikkelen en laten groeien van hun merk. Tegenwoordig is Umage aanwezig in meer dan 50 landen wereldwijd.

Het merk staat bekend om zijn flexibiliteit en functionaliteit. Door één product multifunctioneel te maken verminder je de noodzaak om andere producten aan te schaffen. Zo kun je een compleet interieur krijgen met minder producten, en dus wellicht minder milieuvervuiling.

Umage probeert tevens verpakkingsmaterialen te minimaliseren om logistiek te verbeteren en designs toegankelijker en duurzamer te maken. Plastic is vervangen door milieuvriendelijk materiaal en verpakkingen zijn recyclebaar, of te gebruiken om je kleine spulletjes in op te bergen. Ondertussen probeert Umage tevens hun ecologische voetprint te verminderen. Alle designs zijn gebaseerd op de rust, transparantie en vormen uit de natuur. Door dit te combineren met natuurlijke materialen, figuren, en kleuren slaagt Umage er in om rust te creëren in het drukke, stedelijke leven.

Mis geen enkele aanbieding of actie.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* We'll never share your email with anyone else.
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bank transfer SOFORT Banking Maestro Giropay Invoice
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
Filters
Price
Sort