Vitra

No products found

Over Vitra

Al sinds 1953 houdt Vitra zich bezig met het ontwerpen van klassiekers onder de meubelen. Al meer dan 80 jaar gelooft Vitra tevens in lange termijn relaties met zowel klanten als medewerkers, ontwerpers en leveranciers.

Duurzaamheid en trends staan centraal in Vitra designs en de lange levensduur van al deze producten is te danken aan de unieke combinaties van ontwerp, functionaliteit, en kwaliteit. Willi Fehlbaum, de oprichter van Vitra, heeft veel van zijn designs gecreëerd in samenwerking met Charles en Ray Eames en vele andere wereldwijd bekende ontwerpers.

Daarnaast ontwikkelt en ontwerpt Vitra zijn producten in Zwitserland, waarna ze in verschillende Europese landen worden geproduceerd met streng gecontroleerde materialen. Zo ben jij uiteindelijk verzekerd van een duurzaam en milieuvriendelijk product met een uitstekende kwaliteit. Vitra moedigt de wereld ook aan om originele producten te kopen in plaats van imitaties; een origineel zal nooit zijn waarde verliezen, terwijl een imitatie slechts een gestolen idee is. De emotionele aantrekkingskracht en de authenticiteit zal veel minder zijn dan bij een origineel.

Mis geen enkele aanbieding of actie.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* We'll never share your email with anyone else.
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bank transfer SOFORT Banking Maestro Giropay Invoice
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
Filters
Price
Sort