WOOOD Exclusive

No products found

Over WOOOD Exclusive

Je zou denken dat WOOOD Exclusive enkel producten heeft met hout, maar dit Nederlandse designermerk heeft ook producten van metalen en kunststof. Daarnaast produceert WOOOD exclusive producten voor zowel binnen als buiten. Zo vind je bij WOOOD Exclusive bijvoorbeeld elegante eettafels, stoere stoelen en sofas, of juist het tegenovergestelde.

WOOOD Exclusive produceert meer dan de helft van haar meubelen in eigen land, en het designermerk houdt zich tevens veel bezig met de productie van FSC-gecertificeerd hout. Dit betekent dat er duurzaam en zorgvuldig met het materiaal en de bossen wordt omgegaan. WOOOD Exclusive werkt zelf voornamelijk met massief grenene en eiken hout, maar er zijn natuurlijk nog vele andere duurzame materialen. Zo verzeker je jezelf dus ook van een milieubewust en duurzaam product, naast functionaliteit en stijl!

Met WOOOD Exclusive geef jij je kantoor of interieur weer een stoere, uitdagende look. Ben jij er al klaar voor? De WOOOD Exclusive designs onderscheiden zich van de normale WOOOD producten doordat ze gedetailleerder zijn en een meer eigentijds design hebben.

Mis geen enkele aanbieding of actie.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* We'll never share your email with anyone else.
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bank transfer SOFORT Banking Maestro Giropay Invoice
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
Filters
Price
Sort